Uw partner voor uitbesteding van materiaalbewerkingen

N

Betrouwbare partner

N

Uitstekende service

N

Goede kwaliteit

Lasbedrijf Rotterdam

Een lasbedrijf in een lagelonenland kan voor u voordelig arbeidsintensieve materiaalbewerkingen uitvoeren, maar dit wel allemaal aansturen vanuit de omgeving van Rotterdam, Gouda, Delft en Zoetermeer. Als u daar gebruik van wilt maken, kan het zijn dat u weinig zin heeft in de administratieve beslommeringen, de taalbarrières en het in orde maken van het transport. TOS Outsourcing, gevestigd nabij Delft, is een betrouwbare Nederlandse partner die dit allemaal voor u kan regelen bij een lasbedrijf in een lagelonenland. Alles wat er op het gebied van uitbesteding komt kijken, nemen wij u uit handen. U hoeft alleen aan te geven welke producten u door een lasbedrijf wilt laten maken en wilt laten coördineren door ons bedrijf nabij Delft en Zoetermeer. TOS Outsourcing, gevestigd nabij Gouda en Rotterdam, zorgt vervolgens dat het in orde komt door de door u gewenste producten van begin tot eind te begeleiden bij een lasbedrijf in een lagelonenland. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u exact het juiste product volgens uw wensen ontvangt.

Lasbedrijf in lagelonenland: diverse bewerkingen mogelijk, gecoördineerd vanuit omgeving Rotterdam

Lassen is een zeer arbeidsintensief proces. Hierdoor kunnen de kosten voor materiaalbewerking door middel van lassen flink oplopen wanneer u dit in Nederland laat doen. Daarom kunt u dit werk het beste uitbesteden aan een lasbedrijf in lagelonenlanden als India, Pakistan, China en Polen. Bij TOS Outsourcing regelen we dit voor u. TOS Outsourcing bestaat al meer dan 20 jaar en in de loop der tijd hebben wij in deze landen een netwerk opgebouwd van vertrouwde leveranciers. Zij kunnen diverse lasbewerkingen voor u uitvoeren. Van MIG/MAG lassen tot Robotlassen en van Puntlassen tot TIG lassen. Alle werkzaamheden worden bij onze leveranciers uitgevoerd middels de strenge Europese kwaliteitseisen. Op die manier kan TOS Outsourcing, gevestigd in de omgeving van Zoetermeer en Gouda, garanderen dat de producten die u bij een lasbedrijf van ons laat maken van goede kwaliteit zijn. Voor al uw materiaalbewerkingen tegen een enorm scherpe prijs schakelt u dus TOS Outsourcing in!

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u uw materiaalbewerkingen laten uitvoeren bij een lasbedrijf in een lagelonenland, maar wilt u wel de controle hierover behouden vanuit de omgeving Rotterdam, Gouda, Delft en Zoetermeer? Schakel dan TOS Outsourcing in! Wij regelen alles omtrent de uitbesteding van uw laswerkzaamheden. Voor meer informatie over onze mogelijkheden zijn wij telefonisch te bereiken via het nummer 079 – 3313003. U kunt ons natuurlijk ook bellen om direct een offerte aan te vragen.

Neem contact op

Technical Outsource Solutions bv

Amethistweg 35
2665 NT Bleiswijk

T: 079 – 3313003
F: 079 – 3410004
E: info@tosoutsourcing.com