Uw partner voor uitbesteding van materiaalbewerkingen

N

Betrouwbare partner

N

Uitstekende service

N

Goede kwaliteit

Constructiebedrijf Rotterdam

Als u een constructiebedrijf uit een lagelonenland wilt inschakelen is TOS Outsourcing, gevestigd in de buurt van Rotterdam, Gouda, Delft en Zoetermeer, hiervoor uw Nederlandse partner. U kunt alles wat daarbij komt kijken aan ons overlaten. U hoeft dus niet op te zien tegen de administratieve poespas, transport- of kwaliteitsproblemen en mogelijke taalbarrières. Dit scheelt u een hoop geld en tijd. Geef bij ons aan wat er precies moet gebeuren en dan begeleiden wij het proces van begin tot eind. Op die manier weten wij zeker dat het constructiewerk goed wordt uitgevoerd en dat er uitsluitend werk van hoge kwaliteit wordt geleverd. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief op het gebied van uitbesteding naar lagelonenlanden. Daardoor kunt u uitstekend terecht bij TOS Outsourcing, gevestigd nabij Zoetermeer, Delft, Gouda en Rotterdam, als u op zoek bent naar een voordelig constructiebedrijf.

Constructiebedrijf in lagelonenland: u bent tot vijftig procent goedkoper uit met hulp van ons bedrijf nabij Rotterdam

Ons netwerk is opgebouwd uit betrouwbare leveranciers in Europa en Azië. Voor de uitbesteding van diensten aan een constructiebedrijf in een lagelonenland hebben wij partners in Polen, Pakistan, India en China. Wanneer u daar gebruik van maakt hoeft u geen onnodig hoge kosten te maken. Deze hoge kosten maakt u wel wanneer u gewoon een constructiebedrijf in Nederland zou inschakelen, bijvoorbeeld in Rotterdam, Gouda, Delft of Zoetermeer. Dankzij de strenge controle van TOS Outsourcing bent altijd verzekerd van producten van hoogwaardige kwaliteit. Ook in deze lagelonenlanden wordt namelijk gewerkt met uitsluitend vakbekwame arbeiders. U kunt onder andere de volgende werkzaamheden laten verrichten bij de constructiebedrijven in lagelonenlanden die wij in ons connectiebestand hebben:

Natuurlijk zijn dit niet de enige werkzaamheden die mogelijk zijn bij ons. Voor een persoonlijk advies over de mogelijkheden voor uw projecten bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen.

Betaal niet te veel voor werkzaamheden in een constructiebedrijf

Bij de constructiebedrijven van onze leveranciers liggen de lonen lager en zijn de investeringen voor gereedschap minder. Dankzij arbeidsintensieve werkzaamheden in een constructiebedrijf kan dit verschil in kosten hoog oplopen. Een constructieproces kunt u zodoende tot wel vijftig procent goedkoper uit laten voeren wanneer u besluit dit te laten doen in een lagelonenland. TOS Outsourcing helpt u daarbij.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u diensten laten verrichten door een constructiebedrijf in een lagelonenland, maar wilt u dit wel gewoon aansturen vanuit de omgeving van Gouda, Delft en Zoetermeer? Dan schakelt u TOS Outsourcing in! Wij regelen het namelijk allemaal voor u. Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 079 – 3313003 en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen. Wij vertellen u graag meer over al onze mogelijkheden.

Neem contact op

Technical Outsource Solutions bv

Amethistweg 35
2665 NT Bleiswijk

T: 079 – 3313003
F: 079 – 3410004
E: info@tosoutsourcing.com