Uw partner voor uitbesteding van materiaalbewerkingen

Home | Lassen

Lassen

Lassen is zeer arbeidsintensief werk en wordt daarom vaak door ons uitbesteed, zowel in Azië (China, India en Pakistan), als in de lageloonlanden binnen Europa (Polen).

Of het nu gaat om het lassen van (RVS, aluminium of staal) halffabricaten uit plaat of profielen of het produceren van groot of klein constructiewerk, machinebouw, framebouw of apparaatbouw wij kunnen het voor u produceren, daarnaast hebben wij veel ervaring in de staalbouw zowel nieuwbouw als renovatie; fabricage van balkonhekken, galerijhekken, traphekken, leuningen, trappen, balustrades en dit alles volgens de Nederlands maatstaven.

Binnen ons netwerk van leveranciers hebben wij ook de mogelijkheid om constructiewerken te produceren volgens ISO 1090. Door de combinatie van de lage lonen en Nederlands management ter plekke zijn wij in staat hoogwaardige kwaliteit te bieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Wij kunnen u de volgende lasmethoden aanbieden:

MIG/MAG lassen

Meest gebruikte lastechniek, toegepast op staal, RVS en aluminium. (info MIG/MAG lassen)

TIG lassen

Zowel met als zonder toevoegmateriaal, toegepast op staal RVS en aluminium. (info TIG lassen)

Puntlassen

Voor dun plaatmateriaal, vooral op staal en rvs, mindere mate op aluminium. (info puntlassen)

Robotlassen

Automatisch lassen van staal, rvs en aluminium. MIG/MAG lassen wordt hier veelal voor gebruikt. (info robotlassen)

Onze producten vinden hun weg in vrijwel elke sector; landbouw, veeteelt, sportwereld, woningbouw, scheepsbouw, offshore, trailerbouw, automotive, tankbouw etcetera van hoogwaardige RVS producten tot eenvoudige halffabricaten uit staal.

Voor de afwerking van uw producten kunnen wij u verschillende oppervlaktebehandelingen aanbieden zoals poedercoaten, natlakken, stralen, thermisch verzinken, elektrolytisch verzinken (galvaniseren).

Uw maatwerk is ons specialisme.

Onder Projecten om de website vindt u meer informatie van projecten die wij afgerond hebben.

Producten

TOS Outsourcing: uw partner op heb gebied van verspanen (conventioneel en CNC draaiwerk en freeswerk), lassen, smeden, gieten (metaal en kunststof), extruderen, vervormen, scheiden, conserveren en assembleren van grote en kleine series.