Uw partner voor uitbesteding van materiaalbewerkingen

Home | Verspanen

Verspanen

Verspanen is een groot groep van bewerkingen waarbij door middel van een stuk gereedschap materiaal wordt weggenomen(spanen), hierdoor ontstaat de gewenste vorm. Dit kan zowel computergestuurd (CNC) als handmatig (conventioneel) uitgevoerd worden. De bekendste vorm van verspanen zijn (CNC) draaien en (CNC) frezen, andere bewerkingen zoals boren, tappen, slijpen, kotteren, honen, etc vallen onder verspanen (meer info)

Binnen ons netwerk van leveranciers hebben wij een groot aantal specialistisch bedrijven waar wij het draaiwerk en of freeswerk uitbesteden, de grote series worden veelal in Azië (China en Pakistan) geproduceerd de kleinere series en series met korte levertijden produceren wij in lageloonlanden in Europa (Polen en Bosnië).

Wij kunnen u onder andere de volgende verspaantechnieken aanbieden:

  • CNC frezen en conventioneel frezen; RVS frezen, staal frezen, aluminium frezen, nylon frezen, POM frezen, messing frezen, koper frezen. (Info CNC frezen / conventioneel frezen)
  • Zagen, boren en tappen van bovenstaande materialen.

Materiaal- en meetrapporten kunnen in overleg worden meegeleverd, daarnaast beschikken wij zelf over een geavanceerde 3D meetmachine (CMM) voor het nauwkeurig nameten van uw producten.

Door ons uitgebreide netwerk in Europe en Azië en opgebouwde kennis op het gebied van techniek en logistiek kunnen wij u helpen om een kostenbesparing te realiseren. Door 20 jaar ervaring zijn wij bekend met de gevraagde kwaliteit en weten wij waar wij uw product succesvol kunnen onderbrengen.

Onder Outsourcing projecten vindt u meer informatie van projecten die wij afgerond hebben.

Producten

TOS Outsourcing: uw partner op heb gebied van verspanen (conventioneel en CNC draaiwerk en freeswerk), lassen, smeden, gieten (metaal en kunststof), extruderen, vervormen, scheiden, conserveren en assembleren van grote en kleine series.