Uw partner voor uitbesteding van materiaalbewerkingen

N

Betrouwbare partner

N

Uitstekende service

N

Goede kwaliteit

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Aluminium lassen Zoetermeer

Wilt u aluminium laten lassen in een lagelonenland maar dit wel gewoon aansturen vanuit Nederland, bijvoorbeeld de omgeving van Zoetermeer? Hiervoor schakelt u een specialist als TOS Outsourcing in! Wij zijn een betrouwbare partner, die gevestigd is in de buurt van Zoetermeer, waaraan u de uitbesteding van arbeidsintensieve materiaalbewerking, zoals het lassen van aluminium, uitstekend kunt overlaten. Bij ons wordt u volledig ontzorgd en wij spreken vooraf een duidelijk all-in prijs met u af. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in deze sector en zodoende weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij het uitbesteden van het laten lassen van aluminium in een lagelonenland.

Aluminium lassen in een lagelonenland: bespaar tot vijftig procent door werkwijze specialist nabij Zoetermeer

TOS Outsourcing, gevestigd nabij Zoetermeer, besteedt het lassen van aluminium uit naar lagelonenlanden als Pakistan, India en China. In die landen liggen de prijzen voor de producten en de investering lager doordat de lonen daar ook lager zijn. Wij kunnen de fabricage ook uitbesteden aan een aluminium lasbedrijf in Polen. Dan is de levertijd van de door u gewenste producten korter. Wij hebben in de loop der jaren een netwerk opgebouwd van betrouwbare leveranciers. Zij leveren altijd producten die voldoen aan de Europese kwaliteitseisen. De kosten voor het produceren vallen echter veel lager uit. U kunt tot wel vijftig procent besparen vergeleken met wanneer u dezelfde werkzaamheden zou laten uitvoeren in Nederland. Dit geldt voor diverse soorten werkzaamheden.

Bel ons voor meer informatie

TOS Outsourcing is een toeleverancier die de fabricage van aluminium uitbesteedt aan bijvoorbeeld een lasbedrijf in een lagelonenland. Als u vragen heeft over onze werkwijze, dan kunt u ons bereiken door te bellen naar 079 – 3313003. Ook voor meer informatie over de mogelijkheden van het uitbesteden van werkzaamheden naar lagelonenlanden voor uw bedrijf kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken graag onze mogelijkheden met u.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Technical Outsource Solutions bv

Amethistweg 35
2665 NT Bleiswijk

T: 079 – 3313003
F: 079 – 3410004
E: info@tosoutsourcing.com