Uw partner voor uitbesteding van materiaalbewerkingen

TOS breidt CAD mogelijkheden uit en schaft licentie aan voor Solidworks 2015

Door de aanschaf van Solidworks kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen, of het nu gaat om giet- of smeeddelen, verspaandelen, assemblages of lasconstructies Solidworks is instaat om op een efficiënte wijze uw idee of product op papier te zetten.

Aan de hand van de software kunnen wij uw bestaande producten optekenen of van “scratch”ontwerpen, door de verschillende mogelijkheden binnen Solidworks kunnen wij onder andere sterktesimulaties en realistische productfoto’s maken. Dit

helpt ons bij het optimaliseren van uw product waardoor uw product niet overbodig duur wordt. Daarnaast staat de software in directe verbinding met onze 3d printer waardoor wij instaat zijn om niet alleen digitale 3d modellen te tonen maar ook tastbare/functionele modellen van uw producten te kunnen printen.

TOS Outsourcing: uw partner op heb gebied van verspanen (conventioneel en CNC draaiwerk en freeswerk), lassen, smeden, gieten (metaal en kunststof), extruderen, vervormen, scheiden, conserveren en assembleren van grote en kleine series.