Uw partner voor uitbesteding van materiaalbewerkingen

Home | Gieten van slijtvaste slurrypomp

Gieten van slijtvaste slurrypomp

Voor een goede klant van ons hebben wij remtrommels gegoten en machinaal bewerkt. De remtrommels hebben een binnendiameter van 500 mm en zijn gegoten uit grijs gietijzer GG25. De remtrommels worden door middel van de zandgieten gemaakt. Voor een optimaal product is er gebruik gemaakt van “jolt squeeze machines”. Deze techniek zorgt voor een betere zandverdeling in mal. Verder wordt door middel van druk het zand optimaal verdicht, waardoor een sterke gietvorm ontstaat. De binnenzijde van de remtrommel wordt gevormd door een kern.
Na het gieten wordt het onderdeel afgedraaid op de juiste binnen- en buitenmaat en worden de gaten door middel van een CNC machine geboord.

Na de machinale bewerkingen zijn de remtrommels nauwkeurig nagemeten en zijn er ook materiaaltesten uitgevoerd om de kwaliteit te garanderen.

Producten

TOS Outsourcing: uw partner op heb gebied van verspanen (conventioneel en CNC draaiwerk en freeswerk), lassen, smeden, gieten (metaal en kunststof), extruderen, vervormen, scheiden, conserveren en assembleren van grote en kleine series.