Uw partner voor uitbesteding van materiaalbewerkingen

Home | Werkwijze

Werkwijze

Om u goed van dienst te kunnen zijn, houden wij de volgende werkwijze aan:

Eerste kennismaking

Tijdens dit gesprek geven wij een korte uitleg wat wij voor u kunnen betekenen en beantwoorden wij uw vragen. Om u een beter beeld te geven, maken wij graag een afspraak om de producten verder te bekijken en te bespreken.
Tijdens deze afspraak wordt samen met één van onze adviseurs de haalbaarheid van de betreffende producten besproken. Wanneer mogelijk nemen wij direct een proefmodel en/of een tekening mee van het besproken product. Wanneer er geen tekening van het model is, kan deze opgetekend worden.

Prijsonderzoek

Aan de hand van uw product en wensen vragen wij bij verschillende leveranciers de prijs en levertijd aan.
Wij vergelijken de prijzen en levertijden van verschillende leveranciers. Wij kiezen de leverancier die het beste bij u en uw producten past.

Offerte en akkoord

Hierna stellen wij een duidelijke offerte op. De prijzen worden geoffreerd op basis van uw voorwaarden (afleveringscondities, verpakkingscondities, betalingscondities etc.).

Proefmodel en goedkeuring

Wanneer ons voorstel door u is goedgekeurd, beginnen wij met het maken van een proefmodel. Ook beschikken wij over een 3D printer, waar wij functionele modellen mee kunnen printen.
Zodra wij het proefmodel van onze leverancier ontvangen hebben, bespreken wij dit met u. Eventuele op- en/of aanmerkingen worden genoteerd en met de leverancier besproken.

Kwaliteitscontrole en levering

Na goedkeuring van het proefmodel wordt begonnen met de opdracht.
Wij houden toezicht tijdens het gehele productietraject. Hierna volgt een eindcontrole, alvorens het getransporteerd wordt.
Bij binnenkomst controleren wij nogmaals de delen, wij beschikken zelf onder andere over een 3D meetmachine voor het nameten van complexe delen met hoge toleranties.

Vanzelfsprekend worden de producten met zorg verpakt en voorzien van uw artikelnummer en opdrachtnummer.
De producten (of een deel ervan) worden naar u getransporteerd. Voor verschillende klanten zodat u uw voorraadpositie minimaal kunt houden.

TOS Outsourcing: uw partner op heb gebied van verspanen (conventioneel en CNC draaiwerk en freeswerk), lassen, smeden, gieten (metaal en kunststof), extruderen, vervormen, scheiden, conserveren en assembleren van grote en kleine series.