Uw partner voor uitbesteding van materiaalbewerkingen

Home | Over ons

In staat om uw materiaal bewerkingen tegen veel lagere kosten te produceren

Over ons

U zoekt naar mogelijkheden voor uitbesteding van arbeidsintensieve materiaalbewerkingen in lagelonenlanden? Maar u ziet op tegen de administratieve rompslomp, de taalbarrières, de kwaliteits- of transportproblemen? Kortom, het vele extra werk?

Stel dat u dit kunt overlaten aan een betrouwbare, Nederlandse partner, die uw producten van begin tot het eind begeleidt? Die u een passend advies geeft en een duidelijke all-in prijs?

Dat is precies waarin TOS Outsourcing zich onderscheidt. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van uitbesteding, zijn wij in staat om uw arbeidsintensieve materiaal bewerkingen tegen veel lagere kosten te produceren. Wij beschikken daarvoor over een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers in lagelonenlanden in Europa (Polen) en Azië (China, India en Pakistan), die de kwaliteit en snelheid van de westerse wereld kunnen en willen accepteren.

Waarom uitbesteding?

Dit zijn de belangrijkste redenen om uitbesteding van arbeidsintensieve materiaalbewerkingen te overwegen:

  • Arbeidsuren worden in het westen duur betaald.
  • Het vinden van goede arbeidskrachten is op de westerse arbeidsmarkt geen makkelijke opgave.
  • Om de concurrentie voor te blijven, zijn producenten vaak genoodzaakt hun marge te verlagen.
  • Het aannemen van grote opdrachten wordt vaak belemmerd door een beperkte productiecapaciteit en de hoge kosten van uitbesteding “bij de buurman”.

De voordelen om uitbesteding van uw producten via onze leveranciers te laten lopen, zijn:

  • Een betrouwbaar netwerk: al onze leveranciers zijn bezocht en ge-audit .
  • De hoge kwaliteit: leveranciers hanteren de Europese kwaliteitseisen.
  • De prijs: door de lagere loonkosten zijn de prijzen gunstiger.
  • Een Nederlands aanspreekpunt: bij vragen of problemen kunt u bij ons terecht, wij staan garant voor de kwaliteit en afhandeling.
  • Voorraadpositie: in ons magazijn kunnen wij voorraad houden en u zo binnen enkele dagen toeleveren.

TOS Outsourcing biedt een oplossing om deze problemen het hoofd te bieden en waarmee u tot vijftig procent op uw kosten kunt besparen!

Lees meer over onze werkwijze

TOS Outsourcing: uw partner op heb gebied van verspanen (conventioneel en CNC draaiwerk en freeswerk), lassen, smeden, gieten (metaal en kunststof), extruderen, vervormen, scheiden, conserveren en assembleren van grote en kleine series.