Uw partner voor uitbesteding van materiaalbewerkingen

N

Betrouwbare partner

N

Uitstekende service

N

Goede kwaliteit

Staalconstructiebedrijf Zuid Holland

Voor al uw werkzaamheden die u tegen een lage prijs wilt uitbesteden aan een staalconstructiebedrijf bent u bij TOS Outsourcing in Zuid Holland aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al meer dan 20 jaar werkzaam in het uitbesteden van diverse metaalbewerkingswerkzaamheden naar lagelonenlanden. Door ons bedrijf in Zuid Holland in te schakelen bespaart u veel tijd en geld bij het uitbesteden van al uw werkzaamheden omtrent metaalbewerking.

Staalconstructiebedrijf met lage prijs; TOS Outsourcing in Zuid Holland regelt het

Wanneer u besluit een staalconstructiebedrijf in bijvoorbeeld Azië in te schakelen in plaats van in Nederland, bijvoorbeeld in Zuid Holland, bespaart u enorm op de kosten van werkzaamheden. Dit geldt voor diverse soorten werkzaamheden, bijvoorbeeld het verspanen van metaal of het lassen van metaal. Dit heeft te maken met twee verschillende dingen. Ten eerste liggen de lonen in Azië veel lager dan in Nederland. Bij deze arbeidsintensieve werkzaamheden kan dit dan ook oplopen tot grote besparingen. Ook de kosten voor de materialen zijn in de landen waarnaar wij uitbesteden veel lager dan in Nederland. Door TOS Outsourcing, gevestigd in Zuid Holland, in te schakelen voor het uitbesteden van uw werkzaamheden naar een staalconstructiebedrijf in een lagelonenland kunt u tot wel 50% besparen op de kosten.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bespaart u ook op uw kosten door werkzaamheden uit te besteden naar een staalconstructiebedrijf in een lagelonenland, door TOS Outsourcing in Zuid Holland in te schakelen? Wij bieden diverse mogelijkheden en hierbij de beste service. Neem dus snel contact met ons op door te bellen naar 079 – 3313003 en kom erachter wat wij kunnen betekenen voor uw project.

Neem contact op

Technical Outsource Solutions bv

Amethistweg 35
2665 NT Bleiswijk

T: 079 – 3313003
F: 079 – 3410004
E: info@tosoutsourcing.com